Zavřít reklamu

Zatímco celý mobilní svět čeká na představení cenově dostupného Poco F2, který bude mít špičkový čipset Snapdragon 865, tak čínská společnost chystá představení ještě jednoho levnějšího modelu s názvem Poco M2 Pro. Telefon se omylem objevil na indických stránkách Xiaomi.

V současné době už telefon není na stránkách k dispozici, nicméně spustilo to hledání dalších informací. Lidé z XDA-Developers objevili, že modelové číslo telefonu je M2003J6CI a kódové označení má „gram“. Zajímavé je to, že se na telefonu pracuje již delší dobu a doposud si jeho existence nikdo nevšiml. K dispozici je i firmware a ze zdrojového kódu to vypadá, že telefon je podobný Redmi Note 9 Pro. Mohlo by tak znamenat, že půjde o rebrandovaný telefon podobně jako to uvidíme zanedlouho u Poco F2, který vychází z Redmi K30 Pro.

Pokud se potvrdí Redmi Note 9, tak bychom mohli vidět Snapdragon 720G s 6/8 GB RAM pamětí a 64/128GB úložištěm. Běžet by měl na Androidu 10 a nadstavbě MIUI 11. Rovněž bychom měli vidět 3,5mm audio konektor a infračervený port. Baterie Redmi Note 9 Pro má kapacitu 5 020 mAh, což bychom mohli vidět i u Poco M2 Pro. Datum představení není známé, spekuluje se ale o stejné akci, na které uvidíme Poco F2.

Dnes nejčtenější

.