Zavřít reklamu

Ti, kteří používali aplikaci Wunderlist, již delší dobu vědí, že její provoz bude k dnešnímu dni ukončen. Wunderlist byl již před několika lety odkoupila společnost Microsoft, která nyní uživatelům doporučuje, aby přešli na její aplikaci Microsoft To Do. Ta má sloužit jako výkonnější nástupce oblíbeného Wunderlistu.

Aby byla aplikace To Do pro uživatele ještě lákavější a usnadnil jim přechod z Wunderlistu, obohatil ji dnes Microsoft o nové funkce. Jedná se například o přehled úkolů na daný i následující den i na týden dopředu nebo chytré seznamy splněných úkolů – všechny tyto funkce mohou uživatelé znát právě ze zmíněného Wunderlistu. Nejnovější verze aplikace Microsoft To Do nese označení 2.17.158, a uživatelé mohou chytré seznamy aktivovat v jejím. nastavení. Dokončené úkoly byly v zájmu lepší přehlednosti v nejnovější verzi Microsoft To Do přesunuty do vlastní sekce pod aktivním položkami ke splnění. Kromě toho došlo v rámci aktualizace také k opravě několika chyb. Novou verzi aplikace Microsoft To Do mohou uživatelé stahovat buďto v Google Play Store, nebo přes APK Mirror.

Microsoft se nijak netají tím, že se novými změnami snažil vyjít vstříc skalním fanouškům Wunderlistu, který dnešním dnem definitivně končí. Zakladatel Wunderlistu v současné chvíli pracuje na novém produktu, který ponese název Superlist, a který by se původním Wunderlistu mohl v lecčems podobat.

Dnes nejčtenější

.