Zavřít reklamu

Současná pandemie covidu-19 způsobila obrovský nárůst používání aplikací pro videohovory jako je Zoom, Google Duo nebo třeba Skype. Mimo jiné to znamenalo, že společnosti začaly mnohem rychleji vyvíjet nové funkce, aby si tak udržely nové uživatele. Nyní Google oznámil další novinku pro svou službu Duo. A to možnost připojení až 32 osob k jednomu videohovoru.

Google tuto informaci potvrdil serveru Android Police. Před propuknutím pandemie byl maximální počet účastníků osm, v březnu pak Google navýšil maximální počet uživatelů na dvanáct a zároveň bylo oznámeno, že v budoucnosti se počet uživatelů ještě navýší. Nyní už sice bylo oznámeno, že půjde o 32 osob, každopádně přesné datum vydání stále není známé. Podle spekulací už by to však nemělo trvat dlouho. Google ostatně začal rozesílat i informační emaily, kde na podporu 32 lidí upozorňuje.

Google Duo navíc nedávno obdržel možnost vytvářet skupinové hovory přímo na webu. Díky tomu se z této služby stala velice dobrá alternativa ke Skypu anebo aplikaci Zoom, která je v této krizi zdaleka nejpopulárnější. Google Duo můžete stahovat zdarma z obchodu Google Play.

Dnes nejčtenější

.