Zavřít reklamu

Společnost Microsoft vydala na Android novou aplikaci s názvem Bing Wallpapers, která přináší na obrazovky telefonů nové tapety. Ty se navíc automaticky mění každý den. Zatímco vyhledávání Bing není zrovna oblíbené, tak u tapet je to něco jiného a lidé si je oblíbili nejen v systému Windows, ale i například v prohlížeči Microsoft Edge. Nyní se dostávají i přímo do Android telefonů.

Ve výchozím nastavení si můžou uživatelé listovat seznamem mnoha obrázků a poté si vybrat ten, který se jím nejvíce libí a zvolit si ho jako tapetu domovské nebo zamykací obrazovky. Hlavní funkce, čím se liší od konkurence je však automatická změna tapet, kdy každý den uvidíte něco nového. Tuto funkci však musíte nejprve zapnout v nastavení a stejně tak povolit i to, že se tapety můžou stahovat přes mobilní data v případě, že nebudete mít přístup k Wi-Fi síti.

Potěší i to, že aplikace nabízí  základní informace o tom, co se na fotografii nachází a umožňuje uživatelům najít rychle další informace. Dobrou zprávou je to, že aplikace je zdarma ke stažení a neobsahuje reklamy. Jeden z mínusů může být prozatím to, že aplikace nenabízí panoramatické zobrazení fotografií a místo toho fotografii ořízne a použije ji na každé stránce domovské obrazovky zvlášť. Druhou věcí může být to, že je v době psaní článku aplikace stále nedostupná v několika zemích, včetně Česka. Naštěstí se jedná jen o malé omezení, aplikaci si bez problémů můžete stáhnout a nainstalovat z APKMirror.com.

Dnes nejčtenější

.