Zavřít reklamu

Společnost Simple Mobile Tools tvoří velice zajímavé open source aplikace zdarma. V jejich nabídce v současné době najdete desítky různých aplikací jako je galerie, kalendář, poznámky, kontakty apod. Nyní do tohoto velkého seznamu přibyla aplikace Simple Dialer, která vám poslouží jako náhrada za výchozí aplikaci pro hovory.

Vzhled aplikace je přizpůsobitelný, a to až takovým způsobem, že můžete změnit barvu ikony aplikace (tedy pokud váš telefon podporuje alternativní ikony na domovské obrazovce a v menu). Můžete také vytvořit zástupce na plochu pro rychlé vytáčení nejpoužívanějších kontaktů. Na rozdíl od aplikace Google Telefon nepožaduje Simple Dialer povolení přístupu k lokaci nebo úpravě souborů v telefonu. Zároveň nepožaduje ani přístup k SMS. Požadují se pouze oprávnění, které se přímo týkají volání.

Pokud si ji chcete vyzkoušet, tak bez větších problémů můžete, protože je zdarma ke stažení v obchodě Google Play. Jedinou podmínkou je Android 6.0 nebo vyšší, což by se dalo přeložit i tak, že funguje na velké většině Android zařízení.

Dnes nejčtenější

.