Zavřít reklamu

Podpora pro Android Auto je dnes k dispozici téměř v každém novém autě a kamionu. Doposud jsme však tento systém nemohli vidět v motorkách. Brzy se však dostane i na ně. Podporu oznámily rovnou dvě společnosti – Harley-Davidson a Honda. Kdy se podpory dočkáme?

Jako první oznámil podporu Harley-Davidson pro motorky, které mají Boom! Box GTS infotainment. Podle tiskové zprávy chystá společnost aktualizaci během léta 2020. Od roku 2021 má být Android Auto standardní funkcí u všech motorek Harley-Davidson Touring, CVO a Trike. V současné době už infotainment Boom! Box GTS funguje s Apple CarPlay, takže podpora pro Android Auto není úplným překvapením, ale spíše dlouho očekávanou novinkou.

Druhou společnosti s podporou bude Honda v motorkách řady Gold Wing. Modely, které jsou již na trhu, tak by měly dostat také aktualizaci v polovině roku. Na chystané modely už má být k dispozici Android Auto rovnou. Podobné to je i s podporou Apple CarPlay, na Honda motorkách už je k dispozici delší dobu, takže podpora Android Auto nepřekvapí, ale určitě potěší.

Dnes nejčtenější

.