Zavřít reklamu

Jediný větší veletrh, který se letos konal, byl CES na úplném začátku roku. Poté bylo kvůli pandemii covidu-19 přerušeno nebo přesunuto do online sféry velké množství akcí a konferencí. Dobrou zprávou je to, že organizátoři veletrhu IFA očekávají, že se jejich akce uskuteční v tradičním čase na začátku září.

IFA 2020 se tedy bude konat od 3. do 5. září v Berlíně, takže i na tradičním místě. Jediným větším omezením je to, že akce nebude přístupná široké veřejnosti, ale pouze novinářům. V Německu momentálně platí zákaz akcí s více než pěti tisíci osob. Organizátoři IFA nicméně počítají s maximálně tisícem účastníků. Plánují se čtyři akce během těchto dní a na každé by se mělo vystřídat tisíc osob.

Ke vstupu dovnitř bude potřeba speciální pozvánka, kterou si musí osoby vyřídit ještě před samotným zahájením veletrhu. Na závěr ještě organizátoři uvedli, že budou platit veškerá pravidla jako je zvýšená hygiena nebo třeba pravidelné rozestupy. Veletrh IFA je většinou místem, kde výrobci představují nová zařízení určená na vánoční trh. Pravidelně na něm například Sony představuje nové vlajkové modely. Očekává se ale i řada jiných novinek. Pravděpodobně se nedá očekávat představení vlajkových modelů od Samsungu nebo Huawei, protože tyto společnosti již pořádají vlastní akce mimo velké veletrhy.

Dnes nejčtenější

.