Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Lačníte po bezdrátových sluchátkách AirPods Pro? Pak je nyní ta nejlepší chvíle k jejich koupi. Na Mobil Pohotovosti totiž právě běží akce, díky které můžete při nákupu těchto sluchátek ušetřit 300 korun a zároveň získat dárek v podobě bezdrátové nabíječky Belkin v hodnotě 990 korun zcela zdarma.

Přestože si AirPods Pro odbyla svou premiéru již před více než půl rokem, mezi jablíčkáři je o ně stále tak velký zájem, že jich je na pultech obchodů nedostatek. Vzhledem k jejich vlastnostem se však nedá této skutečnosti vůbec divit. Nabízí totiž perfektní zvuk, aktivní potlačení okolního hluku či režim propustnosti, vyměnitelné silikonové koncovky, díky kterým perfektně padnou snad do každého ucha, podporu bezdrátového nabíjení u pouzdra či elementární voděodolnost. Zkrátka a dobře, jedná se o sluchátka bez kompromisů.

Běžná cena AirPods Pro je 7290 korun. Mobil Pohotovost však spustila akci, v rámci které je můžete získat jen za 6990 korun s tím, že k nim dostanete zcela zdarma MFi bezdrátovou nabíječku od předního výrobce příslušenství Belkin v hodnotě 990 korun. Sluchátka vás tak de facto vyjdou jen na 6000 korun, což už je opravdu slušná cena.

AirPods-Pro-1536x1152

Dnes nejčtenější

.