Zavřít reklamu

Čínská společnost Xiaomi je známá především svými smartphony, ale její portfolio zahrnuje mimo jiné i sluchátka. A právě nová sluchátka, přesněji řečeno plně bezdrátová sluchátka, se chystá ještě tento týden uvést na scénu.

Design nových vlajkových sluchátek s názvem Mi FlipBuds Pro a nabíjecího pouzdra podle včera zveřejněných teaser obrázků vypadá jako kombinace sluchátek AirPods Pro a FreeBuds Pro.

Sluchátka podle některých neoficiálních zpráv bude disponovat aktivním potlačením okolního hluku (ANS), podle jiných dostane do vínku hybridní systém potlačení hluku (ať tak či onak, snížit okolní hluk budou údajně schopná až o 40 dB). Jako jiná TWS sluchátka by měla podporovat dotykové ovládání a umožňovat tak například regulovat hlasitost, přepínat skladby nebo měnit režim potlačení hluku. Nabízet se budou v černé barvě a Xiaomi je představí 13. května.

Podle několik dní staré zprávy analytické společnosti Counterpoint Research dosáhly globální dodávky plně bezdrátových sluchátek v loňském roce 233 milionů, což oproti roku 2019 představuje nárůst o 78 %. V letošním roce to bude dle jejích odhadů 310 milionů.

Dnes nejčtenější

.