Zavřít reklamu

Společnost Vivo již brzy uvede na scénu smartphone V21, který by mohl být vážnou konkurencí pro nedávno uvedený telefon střední třídy Samsung Galaxy A52. Jako on nabídne například 64MPx hlavní fotoaparát s optickou stabilizací obrazu.

V21 bude kromě toho lákat na 44MPx selfie kamerku též s podporou OIS, což je věc vskutku nevídaná. Zadní fotoaparát bude jinak trojitý, rozlišení dvou dalších v tuto chvíli není známo.

Vivo se ve své upoutávce také chlubí tím, že novinka bude jeho nejtenčím telefonem s podporou 5G sítí, konkrétní číslo však neuvedl (prodávat se bude také verze s 4G). Smartphone kromě toho dostane do vínku 8 GB operační paměti, poddisplejovou čtečku otisků prstů a podle zveřejněných oficiálních snímků bude disponovat plochým displejem s kapkovitým výřezem. Nabízet se bude ve dvou barvách, z nichž jedna bude gradientní modrá.

V21 by měl být ještě tento měsíc představen v Malajsii. Kromě ní bude podle všeho k mání v Indonésii. V tuto chvíli není jasné, jestli bude jeho dostupnost omezena jen na tyto dvě asijské země, nebo se podívá na další trhy světa.

Dnes nejčtenější

.