Zavřít reklamu

Microsoft konečně přidal do androidové verze svého kancelářského balíku Microsoft Office tmavý režim. Uživatelé iOS verze jej mohou používat již od konce předloňského roku.

„Byla to od mnoha našich zákazníků vysoce žádaná funkce. Tmavému režimu dává přednost mnoho lidí, protože podle nich při čtení a práci na mobilních zařízeních poskytuje pohodlnější vizuální zážitek,“ uvedl pro web The Verge produktový manažer Microsoftu Sourab Nagpal.

Nejnovější verze aplikace Microsoft Office pro Android nyní tmavý režim zapne automaticky, pokud si jej uživatel na svém zařízení nastavil jako systémovou preferenci. Tmavý režim je také možné zapnout v aplikaci prostřednictvím záložky Home.

Nová funkce nemusí být přístupná pro každého okamžitě, protože ji softwarový gigant vydává ve fázích. Někteří tak budou muset čekat i několik týdnů.

A co vy? Používáte na svém smartphonu nebo tabletu tmavý režim, a pokud ano, máte pocit, že na rozdíl od standardního světlého šetří vaše oči? Dejte nám vědět do komentářů pod článkem.

Dnes nejčtenější

.