Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Hudba je nedílnou součástí našich každodenních životů. Jestliže nyní hledáte kvalitní sluchátka, tak by vaší pozornosti rozhodně neměla uniknout Niceboy HIVE Podsie 2021, která kombinují křišťálově čistý zvuk spolu s nízkou cenou. Tento produkt je doslova definicí rčení: „Za málo peněz, spoustu muziky.“

HIVE Podsie 2021 jsou takzvanými True Wireless sluchátky, která se s telefonem, laptopem, anebo třeba tabletem spojují prostřednictvím rozhraní Bluetooth 5.1. Již doslova vymazlenému zvuku ještě napomáhá technologie MaxxBass, přičemž díky této kombinaci můžete počítat mohutnými basy, prokreslenými středy a ostrými výškami. K tomu navíc podporují kodeky AAC a SBC zajišťující nezkreslený zvuk. V případě bezdrátových sluchátek je hojně diskutovaným tématem i výdrž baterie. HIVE Podsie 2021 nabídnou 9,5 hodin poslechu, což lze prakticky lusknutím prstu navýšit prostřednictvím nabíjecího pouzdra až na 35 hodin.

Tato sluchátka jsou tak skvělým parťákem do každé situace. Díky voděodolnosti vůči potu a vodě podle certifikace IP54 se hodí i na sport. Nechybí pak ani mikrofon s redukcí šumu, chytrá tlačítka pro ovládání přehrávání, hlasitosti a hovorů, automatické párování při vytažení sluchátek z boxu a hands-free. Nabíjecí pouzdro se dobíjí přes univerzální konektor USB-C.

Sluchátka HIVE Podsie 2021 zakoupíte zde

Dnes nejčtenější

.