Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Budoucnost sluchátek je bezdrátová. Přesně tohle heslo je v dnešní době stále více populárnější, což lze vidět i při pohledu na současnou nabídku. Jestliže vám tento kousek ve vaší výbavě doposud schází a hledáte co možná nejlepší model v poměru cena/výkon, pak pro vás máme skvělý tip – Niceboy HIVE Podsie 2021. Přesně tohle jsou totiž sluchátka, která dokážou potěšit nejen vytříbenou kvalitou, ale hlavně precizním zpracováním a výdrží baterie.

Niceboy HIVE Podsie 2021: Nejlepší sluchátka v poměru cena/výkon

Jak už jsme uvedli výše, jedná se o parádní True Wireless sluchátka, u kterých se nebudete muset obtěžovat s otravným rozmotáváním kabelu. Začněme ale u kvality zvuku. Ta je v případě tohoto modelu na velice vysoké úrovni, za což vděčí svým 8mm měničům a moderním technologiím jako MaxxBass. Nechybí ani podpora pro kodeky AAC a SBC, čímž se zaručuje přenos zvuku v čisté a nezkreslené podobě. Niceboy HIVE Podsie 2021 se navíc s telefonem, tabletem nebo laptopem propojují prostřednictvím moderního standardu Bluetooth 5.0. Přenos je tedy stabilní a žádné výpadky zkrátka nehrozí.

U bezdrátovým sluchátek je také nesmírně důležitým parametrem výdrž baterie, která je v tomto případě jednoduše fenomenální. Na jedno nabití totiž vydrží hrát až 9,5 hodiny, přičemž díky nabíjecímu pouzdru, kam stačí sluchátka na chvíli umístit, dostáváte 35 hodin provozu. Samotné pouzdro se pak nabíjí prostřednictvím univerzálního konektoru USB-C.

Niceboy HIVE Podsie 2021

U toho to samozřejmě ani zdaleka nekončí. Sluchátka totiž splňují certifikaci IP54, díky čemuž nabízí odolnost vůči vodě a prachu a nezaleknou se tak ani horších podmínek. Zároveň nesmíme zapomenout na kvalitní mikrofony s technologií na redukci šumu pro ničím nerušené telefonní hovory. Niceboy HIVE Podsie 2021 jsou bezesporu jedny z nejlepších sluchátek ve své kategorii a vyjdou vás na pouhých 999 korun.

Sluchátka Niceboy HIVE Podsie 2021 zakoupíte zde

Dnes nejčtenější

.