Zavřít reklamu

Letošní rok bude v oblasti smartphonů bezpochyby patřit ohebným telefonům. Své „skládačky“ již představily společnosti Huawei (Mate X2) a Xiaomi (Mi Mix Fold; letos by čínský smartphonový obr měl uvést na scénu minimálně ještě jedno skládací zařízení) a svou troškou do „ohebného“ mlýna se chystají přispět i Samsung (Galaxy Z Fold 3 a Z Flip 3), Oppo, Vivo, Google nebo Honor. Nyní do éteru prosákly první informace o ohebném telefonu posledně zmíněné značky.

Informace zveřejněné leakerem s přezdívkou Digital Chat Station se konkrétně týkají jeho displeje. Zařízení s údajným názvem Honor Magic X nebo Honor Magic Fold bude podle nich disponovat 8palcovým hlavním displejem a 6,5palcovým sekundárním displejem. Hlavní panel má pro telefon vyvíjet čínský displejový gigant BOE, který prý také pracuje na nové technologii ultratenkého skla, které by mělo primární displej chránit.

Honor by mohl svůj první skládací smartphone představit již brzy – konkrétně 12. srpna, kdy se má konat jeho globální tisková konference. Na ní by měl představit nová zařízení, jako je Honor Magic 3, a podle spekulací by jednou z novinek mohl být právě i údajný Honor Magic X/Magic Fold.

Dnes nejčtenější

.