Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Mobil Pohotovost spouští Back to Black Friday. Akci, která kombinuje dvě velké slevové nabídky a přináší tak výrazně nižší ceny u více než čtyř stovek produktů. Levněji můžete koupit smartphony a příslušenství prakticky od všech předních značek, včetně Applu, Samsungu nebo Xiaomi.

Smartphony za ještě lepší ceny

Z telefonů jsou zajímavé novinky Motorola Edge 20 a Edge 20 Pro, které s kódem „novinkamotorola“ koupíte o 2 500 Kč levněji. Výhodný je také nový vivo V21 5G za 7 999 Kč (původně 9 999 Kč), Realme 8 5G za 5 990 Kč (původně 6 490 Kč) a oblíbený Xiaomi Mi 10T za 10 490 Kč (původně 13 990 Kč). Za zmínku určitě stojí i smartphony od Samsungu, kde při koupi vlajkové lodě řady Galaxy S21 ušetříte 6 500 Kč. U Mobil Pohotovosti navíc na všechny telefony teď dostanete prodlouženou 3letou záruku.

Levnější příslušenství

Chytré hodinky a náramky, sluchátka, robotický vysavač nebo třeba čistička vzduchu. To vše – a ještě mnohem více – najdete v kategorii příslušenství značně levněji. Ty nejzajímavější kousky jsme shrnuli do bodů níže.

Záruka 3 roky a další bonusy

Kromě prodloužené 3leté záruky na telefony vybraných značek nabízí Mobil Pohotovost ještě další bonusy. Když se při koupi nového smartphonu, tabletu, notebooku nebo hodinek rozhodnete prodat své staré zařízení, dostanete k výkupní ceně ještě bonus 15 %. A prakticky všechny produkty si také můžete pořídit na splátky na 20 měsíců bez jakéhokoli navýšení.

Dnes nejčtenější

.