Zavřít reklamu

Globálně populární aplikace pro posílání zpráv WhatsApp před několika lety přišla s funkcí umožňující mazat zprávy z telefonu odesílatele a příjemce krátce poté, co byly odeslány. Podle webu WABetaInfo nyní platforma pracuje na zásadním vylepšení této funkce – uživatelé by prý již brzy mohli mít možnost mazat jakkoli staré zprávy.

Funkce mazání starých zpráv u všech účastníků konverzace, kterou WhatsApp představil na konci roku 2017, přišla s časovým limitem sedmi minut. Aplikace později vyhověla hlasům, které žádaly pro ně příliš krátkou dobu prodloužit, a limit zvýšila zhruba na hodinu. Ten by se s nadcházející verzí WhatsAppu měl opět změnit – podle webu WABetaInfo by mohl být neomezený. Zjistil to rozborkou kódu nejnovější betaverze aplikace 2.21.23.1.

Web upozorňuje, že nová funkce se – stejně jako jakákoli jiná funkce ve vývoji – může do vydání finální verze změnit. Podle webu Android Police by neomezený časový limit mohl být bug, nebo prý vývojáři mohou interně experimentovat s různými časovými limity. Dodává, že i když WhatsApp funkci oficiálně vydá v této podobě, je možné, že uživatelé budou moci mazat pouze ty zprávy, které poslali až po aktualizaci.

Dnes nejčtenější

.