Zavřít reklamu

Tisková zpráva: Hokejový Slovan pokračuje v spolupráci s Rakuten Viber, jednou z najznámejších svetových komunikačných aplikácií. Na začiatku druhého roku partnerstva s cieľom obdarovať svojich fanúšikov pred rozhodujúcou fázou sezóny spoločne prinášajú zaujímavý balíček s 22 nálepkami. Jeho súčasťou sú kresby a karikatúry najobľúbenejších hráčov tímu, predstavuje tiež populárneho maskota klubu Harvyho a najznámejšie slogany fanúšikov, ktoré sú už roky neoddeliteľnou súčasťou atmosféry domácich zápasov Slovana v aréne Ondreja Nepelu.

Aktívna komunita Slovana na Viberi, ktorá nedávno prekročila počet 13 tisíc fanúšikov, vyjadrila nedávno svoje želanie, aby mohla formou nálepiek zdieľať postavy svojich obľúbených hráčov, slogany a notoricky známe klubové vizuály. Teraz klub spúšťa takýto balík nálepiek na platforme Viber, aby fanúšikovia mohli vzájomne zdieľať svoju vášeň a priazeň ku klubu nielen na tribúne, ale aj mimo arény.

viber slovan

„Sme radi, že pokračujeme v úspešnej spolupráci s Rakuten Viber, ktorá sa začala pred rokom. Veríme, že tieto nálepky prispejú ešte k väčšej aktivite našej komunity na Viberi a fanúšikovia sa budú cítiť ešte viac prepojení so svojím klubom a jednotlivými hráčmi,“povedal Milan Vajda, riaditeľ marketingu a komunikácie HC SLOVAN.

Ak chcete zistiť, ktorí hráči sa nachádzajú v novom balíku a zatraktívniť svoju korešpondenciu s priateľmi či rodinou na Viberi počas sezóny, v ktorej Slovan oslavuje 100. výročie od svojho založenia, stačí si stiahnuť balík nálepiek úplne zadarmo. Nové nálepky Viber budú k dispozícii na stiahnutie počas nasledujúcich troch mesiacov.

Dnes nejčtenější

.