Zavřít reklamu

Tisková zpráva: Zimné olympijské hry odštartovali a s nimi aj Šport na Slovensku, nový kanál v obľúbenej komunikačnej platforme Viber. Tento kanál vznikol v spolupráci komunikačnej platformy Viber a portálu sport.aktuality.sk po úspechu komunity pre futbalových fanúšikov Futbal na Slovensku, ktorá má v súčasnosti takmer 50-tisíc členov. Nový kanál Šport na Slovensku prináša slovenským fanúšikom denné zaujímavosti a novinky zo sveta športu. Nie je náhoda, že zimné olympijské hry a tento nový kanál boli spustené v rovnaký deň. Pri tejto príležitosti a na znak tímovej hrdosti spustil Šport na Slovensku špeciálny balíček nálepiek pre všetkých športových nadšencov, ktorý im dáva možnosť spestriť si chat a podporiť svojich obľúbených športovcov zábavným a farebným spôsobom.

Cieľom nového kanála je poskytnúť športovým fanúšikom pútavé a zaujímavé informácie zo sveta športu priamo v ich obľúbených aplikáciách. Okrem športových informácií je Šport na Slovensku miestom, kde môžu členovia hlasovať v anketách alebo reagovať na novinky a zábavné gify.

olympics fm sk

Kanál Šport na Slovensku plní záväzok spoločností Rakuten Viber aj Sport Aktuality podporovať slovenských športovcov, ktorí právom patria medzi svetovú špičku. Kanál poskytuje aktuálne informácie a prehľad o športových podujatiach nielen na Slovensku, ale aj v zahraničí, pričom je pre členov skupiny miestom, kde si môžu oddýchnuť od každodenných povinností a užiť si chvíľu so svojimi koníčkami. Slováci majú radi komunity, o čom svedčia aj ďalšie skupiny, do ktorých sa fanúšikovia pravidelne pridávajú. Patrí medzi ne hokejová komunita HC Slovan Bratislava, cestovateľská komunita Lonely Planet či komunita ochranárskeho združenia Sloboda Zvierat.

Pripojte sa ku kanálu Šport na Slovensku a majte prehľad o všetkých športových novinkách na jednom mieste v reálnom čase.

Dnes nejčtenější

.