Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Pokud hledáte bezdrátový reproduktor pro nadcházející jarní a letní sešlosti s přáteli, pak pro vás máme skvělý tip. Nyní si totiž můžete přijít na oblíbený Niceboy RAZE 3 Radion s 25 % slevou. Tento model je přímo navržen tak, aby při zmiňovaných akcích podával co možná nejlepší výsledky. Pojďme se tedy společně podívat, co všechno tento kousek vlastně umí. Málo toho rozhodně není.

Základní předností reproduktoru je samozřejmě jeho zvuk. RAZE 3 Radion konkrétně nabízí 24W výkon, díky čemuž dokáže s přehledem ozvučit například i zahradní party. V tomto směru se konkrétně spoléhá na dva 52mm měniče produkující kvalitní hluboké i vysoké tóny. Při propojení dvou těchto reproduktorů skrze funkce True Wireless si navíc můžete užít stereo zvuk. V případě sešlostí s přáteli hraje klíčovou roli i výdrž baterie. Přesně proto je model vybaven akumulátorem s kapacitou 5000 mAh, který nabízí až 24hodinovou výdrž.

niceboy raze 3 radion 9

Co se týče přehrávání, k reproduktoru se můžete připojit bezdrátově pomocí Bluetooth, nebo zapojit USB flash disk, SD kartu, případně se připojit přes 3,5mm jack konektor. Dokonce ani nechybí možnost spuštění FM rádia. Jelikož je primárně určen pro zmiňované party, tak mu samozřejmě nesmí chybět ani odolnost vůči prachu a vodě dle stupně krytí IP67. Například deště či pádu do bazénu se tak nezalekne. Stejně tak potěší i robustní pogumovaná konstrukce.

Zároveň se jedná i o skvělého parťáka na cesty. Nejen že nabízí skvělou výdrž, ale dokáže fungovat i jako powerbanka. V takovém případě stačí přes USB kabel připojit například telefon k reproduktoru a máte vystaráno. Za normální okolností vyjde Niceboy RAZE 3 Radion na 1 999 Kč. V rámci současné akce si jej ale pořídíte s parádní 25% slevou, respektive za 1 499 Kč.

Reproduktor RAZE 3 Radion zakoupíte se slevou zde

Dnes nejčtenější

.