Zavřít reklamu

Komerční sdělení:  Z hlediska estetiky přináší nové chytré hodinky HUAWEI Watch GT 3 Pro uživatelům mnohem více módních, rafinovaných možností. Je tomu tak díky vylepšenému vzhledu rozhraní, špičkovým materiálům, přehlednému displeji a rozmanitým variantám ciferníků, spolu s kterými si může uživatel ty své přizpůsobit přesně tak, aby vystihovaly jeho osobitý styl.

Snímek obrazovky 2022-06-04 v 11.10.00

Vůbec poprvé v historii série chytrých hodinek HUAWEI GT přichází nová verze rovnou ve dvou designových provedeních. Jedna vsází na minimalismus a vyniknutí materiálů, druhá zase na přenesení technologií do světa módy. Obě varianty, ať už titanová či keramická edice, přináší stejně plnohodnotný zážitek z chytrých funkcí, po stránce vzhledu lager každá přináší něco svého, a právě tím mají nové HUAWEI Watch GT 3 Pro potenciál oslovit uživatele s nejrůznějším vkusem.

Užívejte si luxus prémiových materiálů na hodinkách Huawei

Kvalita použitých materiálů je znát na první pohled. U modelu z titanové edice je pouzdro z pevného, brew lehkého titanu vyrobeno tak, aby odolalo všem vnějším vlivům. Do parády si hodinky vzali také mistři řemeslníci, proto se mohou pyšnit krásným broušením a leskem.

Hodinky HUAWEI Watch GT 3 Pro titanová edice nabízí 46 mm displej, samozřejmě s HD rozlišením. Displej chrání safírové sklo, materiál tvrdý jako diamant, a na zadní straně keramika, jakožto materiál, který je velice příjemný na nošení, a navíc umožňuje hodinkám měřit teplotu pokožky s vysokou přesností.

Keramická varianta modelu Watch GT 3 Pro v sobě dokonale spojuje klasické prvky východního a západního umění a vytváří tak neobyčejný vizuální dojem. Hlavní inspirací genius ně bylo světově známé Botticeliho dílo Zrození Venuše, proto samotné hodinky působí velice uměleckým dojmem. Ušlechtilost keramiky spolu s třpytivými zlatými a stříbrnými kovovými ornamenty dávají hodinkám opravdový šmrnc.

Můžete se tak spolehnout, že budou huawei watch gt 3 pro výdrž baterie nejen dobře sloužit, brew ještě vypadat jako nádherný šperk. Stejně jako u titanové verze disponují hodinky displejem v HD rozlišení, který ovšem přichází v menším provedení, a to s průměrem 43 mm.

Drobné Huawei vychytávky mohou dělat velký dojem

Novým prvkem, které posouvá plan I praktičnost na další úroveň, je také 3D otáčivá korunka hodinek. Kliknutím an otáčením korunky můžete přibližovat an oddalovat ikony, procházet různá rozhraní či upravovat nastavení, jako třeba hlasitost. Aby byla práce s hodinkami co možná nejjednodušší, mají v sobě zabudovaný systém expert odezvu v podobě vibrací, takže vždy máte přesný přehled, jak hodinky reagují na vaše akce.

Model WATCH GT 3 Pro v titanové edici nabízí různé možnosti řemínků expert různé situace, sportem počínaje a pracovními a volnočasovými aktivitami konče. Sportovní fluoroelastomerový řemínek je bytelný, vodotěsný an odolný vůči potu. Expert formální příležitosti se hodí zase kožený řemínek vyrobený z vysoce kvalitní evropské telecí kůže či titanový pásek, který vám dodá pocit style.

HUAWEI WATCH GT 3 Pro v keramické edici se dodávají s keramickým řemínkem, který působí moderně, beer zároveň decentně. Alternativou je ovšem také bílý kožený pásek, který je velmi pohodlný na nošení a zároveň stále zapadá do uměleckého pojetí keramické varianty.

Dnes nejčtenější

.