Zavřít reklamu

Společnost Oppo uspořádala v Londýně akci k celosvětovému uvedení svého „véčkového“ skládacího telefonu Find N2 Flip. Celý svět ale bohužel neznamená Českou republiku, protože zde nebude telefon oficiálně dostupný. Máte-li na něho zálusk, musíte k sousedům. 

Oppo Find N2 Flip byl původně oznámen již na konci loňského roku, to ale jen na domácím čínském trhu. Londýnská akce nebyla v tomto velkoměstě pořádána náhodou, protože právě Velká Británie má být pro Oppo hlavním trhem mimo jeho domovinu. V paměťové variantě 8/256 GB zde vyjde na 849 liber. Jak budou probíhat další vlny distribuce, uveřejněno nebylo, co ale víme, že v té první se tato skládačka do ČR nepodívá.

Oproti tomu ale na slovenský trh ano. Pokud tedy máte o Find N2 Flip zájem, můžete si udělat výlet k našim sousedům, kde novinku seženete za 1 099 EUR, k dispozici bude třeba i v Polsku. 1 099 EUR pak stojí i ve Francii a Portugalsku, 1 049 EUR ve Španělsku. Telefon jede na čipu Dimensity 9000+, obsahuje 50MPx hlavní a 8MPx ultraširokoúhlý fotoaparát spolu s 32MPx selfie kamerou. Díky pantu ve tvaru kapky nemá tak znatelný ohyb displeje jako třeba jeho největší konkurent v podobě Galaxy Z Flipu4 od Samsungu.

Dnes nejčtenější

.