Zavřít reklamu

Populární komunikační aplikace WhatsApp neustále získává nové zajímavé funkce a nejrůznější vylepšení. Nejžhavější novinka mezi funkcemi na WhatsAppu pro Android potěší zejména ty, kteří se rádi a hodně dělí o své fotografie a videa. A pokud potřebujete posílat opravdu velké soubory, vyzkoušejte službu SendBig.com!

Obsáhlý seznam funkcí, které nabízí aplikace WhatsApp, se opět o něco více rozrostl. Nejnovější aktualizace opět přináší hrstku zajímavých nových funkcí. Podle nejnovějších zpráv budou nyní uživatelé aplikace WhatsApp moci při sdílení dokumentu přidávat popisky, což by mohlo být docela výhodné pro ty, kteří sdílejí velké množství souborů. WhatsApp nově také po aktualizaci umožňuje uživatleům posílat velké soubory o velikosti až 2 GB.

WhatsApp také umožňuje uživatelům nastavit delší názvy skupin – ty nyní mohou čítat až stovku znaků – a přidávat delší popisy. V seznamu změn je také zmíněna možnost vytvořit avatar, který lze použít jako profilovou fotografii nebo nálepku. Aplikace WhatsApp navíc umožňuje odesílat několik fotografií a videí najednou, přičemž limit se rozšíří na 100 multimediálních souborů. Dříve byla tato možnost omezena pouze na 30 mediálních souborů najednou. Zmíněné novinky jsou součástí aktualizace WhatsAppu, která nese označení 2.23.3.77, a která se mezi uživatele začala šířit již 13. února. WhatsApp v nedávné době testoval ještě další dvě nové funkce – možnost zasílání fotografií ve vysoké kvalitě, a funkci s názvem Kept Messages. Tyto novinky se ale v nejnovější aktualizaci WhatsAppu neobjevily.

Dnes nejčtenější

.