Zavřít reklamu

Patříte mezi ty, kteří používají aplikaci YouTube Music? Pak už jste se možná setkali s chybou, která se v tomto softwaru nedávno objevila. Výskyt zmíněné chyby je spojený s nedávno provedenými aktualizacemi.

Poté, co minulý týden došlo k rozsáhlým změnám designu aplikace YouTube Music v operačních systémech Android a iOS, zmizel z YouTube Music seznam nejlepších skladeb, který se obvykle zobrazuje v horní části stránek jednotlivých interpretů. Za normálních okolností se při otevření stránek umělce zobrazí seznam pěti nejlepších skladeb, a to pod tlačítky Náhodně a Rádio.

Zvláštní je, že se tato chyba vyskytuje pouze u některých umělců, a zdaleka ne u všech. Chyba se objevuje jak v aplikaci YouTube Music pro Android a iOS, tak ve verzi pro webové prohlížeče. Podle všeho neexistuje žádný zřejmý vzorec, určující, u kterých interpretů se chyba objeví a u kterých ne. Popularita a dosah daného interpreta podle všeho s chybou nijak nesouvisí. Pro spoustu uživatelů je právě seznam nejlepších skladeb preferovaným způsobem poslechu hudby u konkrétních umělců. S velkou pravděpodobností by se mohlo jednat o chybu na straně serveru. Problém se začal vyskytovat poté, co služba YouTube Music nedávno zvětšila písmo na stránkách umělců. K této změně došlo souběžně s dalšími  rozsáhlejšími změnami v zobrazení interpretů a alb.

Dnes nejčtenější

.