Zavřít reklamu

Oficiální představení sluchátek Nothing Ear 2 je sice naplánováno až na 22. března, jak je ale poslední dobou zvykem, o plánovaných produktech technologických společností se dozvídáme s jasným předstihem. A je to i tento případ, kdy unikly specifikace i rendery již třetích sluchátek společnosti. 

Na první pohled je ale těch změn možná až příliš málo, a snadno tak zaměníte první generaci za tu druhou. Zdá se ale, že mikrofon s potlačením šumu byl přenesen na horní část sluchátek, což by mohl být jasný identifikátor stejně jako označení na stopce sluchátek. Stále je pak přítomen originální transparentní design.

Pokud jde o specifikace, únik naznačuje, že sluchátka mohou mít 11,6 mm reproduktory, stejně jako mají Nothing Ear 1. Dalším aspektem, který spolu mohou sdílet, je šestihodinová výdrž baterie bez ANC. Není to příliš, ale vylepšit by se mělo především pouzdro. Pokud jsou informace správné, může nové pouzdro nabídnout o dvě hodiny nabíjení více než to předchozí, čímž se celková doba natáhne až na 36 hodin. Pouzdro také podporuje nabíjení prostřednictvím portu USB-C nebo bezdrátově pomocí nabíječky kompatibilní s Qi.

Jiné zvěsti pak také tvrdily, že Ear 2 by mohly získat vícebodové Bluetooth a personalizovanou funkci ANC, což je něco, co původní sluchátka postrádají. Chybět by nemělo ani krytí IP54. Živé představení můžete sledovat už příští úterý od 16:00 na stránkách společnosti Nothing.

Dnes nejčtenější

.