Zavřít reklamu

Pixel 7a unikl v posledních několika týdnech už nesčetněkrát, přičemž příští týden bude mít svou premiéru na události Google I/O. Už nyní ale Google oficiálně svou novinku ukázal a odhalil i datum zahájení jejího prodeje.

V tweetu Google India sice konkrétní model nejmenuje, je ale evidentní, že se jedná právě o Pixel 7a, protože Pixely 8 má společnost uvést až na podzim. Je zde vidět i náznak zadní strany zařízení, nicméně to důležité uvádí doprovodný text: Google Pixel 7a se začne prodávat 11. května.

Jak to bude s předobjednávkami je otázkou, dá se ale soudit, že budou otevřeny ihned po ukončení úvodní Keynote ke konferenci I/O. Kromě samotné upoutávky, která potvrzuje datum vydání Pixelu 7a, uvádějí další úniky další podrobnosti o nadcházejícím levném telefonu společnosti Google.

Patří mezi ně čip Tensor 2, funkce Clear Calling a Photo Unblur. Máme i srovnání specifikací s Pixelem 6a, které ukazuje rozdíly v 90Hz displeji, 64MPx fotoaparátu, 13MPx selfie kameře nebo 8x Super Res Zoomu spolu s bezdrátovým nabíjením.

Dnes nejčtenější

.