Zavřít reklamu

Očekává se, že Google Pixel 7a bude oficiálně představen během letošní vývojářské konference Google I/O pořádané v květnu, ale jak už to u telefonů Google Pixel bývá, už teď máme dobrou představu o tom, co vlastně můžeme očekávat. Aktuální únik potvrzuje známý design a prozrazuje plánované barevné varianty.

Z renderů je patrné, že si pro nás Google připravil tři varianty – světle modrou (pravděpodobně Sky Blue), bílou a černou/šedou. Modrá nahrazuje loňskou verzi Sage. Soudě podle renderů je také černá (Charcoal) o něco světlejší, než tomu bylo dříve, takže může jít právě o šedou. Zpráva marketingové názvy neuvádí, takže se dá jen hádat.

Po designové stránce vypadá Pixel 7a identicky jako menší Pixel 7,  a to tedy s hliníkovým rámem fotoaparátů, ale má o něco silnější rámečky kolem svého displeje. Mezi další specifikace Pixelu 7a by měl patřit 6,1palcový Full HD+ displej s obnovovací frekvencí 90 Hz. Dále se očekává, že bude poháněn vlastním čipsetem Google Tensor G2, který debutoval už s řadou Pixel 7 .

Dnes nejčtenější

.