Zavřít reklamu

Zatímco čekáme na oficiální oznámení, dostáváme další ochutnávku toho prohlédnout si připravovaný ohebný telefon Motorola Razr. Nový únik ukazuje jeho doslova obří vnější displej, který pokrývá celou jednu polovinu telefonu, a také nám dává dobrou představu o tom, jak budou fungovat jeho tapety.

Nové snímky pocházejí od spolehlivého leakera Evana Blasse z Twitteru a ukazují velký vnější displej, který bude součástí modelu Motoroly Razr 40 Ultra. Kromě velkého displeje můžeme vidět i možnosti přizpůsobení obrazovky, které budou na telefonu k dispozici. Uživatelé budou mít možnost změnit rozložení prvků předního displeje spolu s možností písma, barev, tvarů ikon podobně, jako je tomu třeba v iOS 16 u iPhonů. Dokonce zde půjde hrát i jednoduché hry.

Nový Razr by měl přijít už brzy, i když je otázkou, co brzy u společnosti znamená, když toto uvedla už na začátku března a máme zde konec dubna. Snaha Motoroly je nicméně sympatická. Skládacímu trhu totiž jasně vládne Samsung, kdy společnosti jako Xiaomi, Huawei a Oppo doplácejí na omezenou distribuci nebo slabé softwarové aktualizace. Doufejme tedy, že Motorola neudělá stejnou chybu a bude se snažit svou novinku poskytnout na co nejvíce trhů.

Dnes nejčtenější

.