Zavřít reklamu

Jak to tak vypadá, Google vymyslel, jak technologií ve smartphonu zabít další jednoúčelové zařízení. Tentokrát to budou teploměry. Pixel 8 Pro by totiž mohl dorazit s velmi nečekanou a nevšední funkcí.

Na internetu objevilo nové video o Pixel 8 Pro, které rovnou přichází s demonstrací jeho jedinečného infračerveného teploměru, který dokáže měřit tělesnou teplotu. Zatímco bylo video nějakou dobu na YouTube běžně dostupné, následně bylo odstraněno kvůli problémům s autorskými právy, což vedlo mnohé k domněnce, že to, co ukazovalo, je vlastně skutečně připravovaná funkcionalita zařízení.

I když nejsou známy podrobnosti, jedná se o velice specializovaný prvek, a přestože je možnost kontrolovat si ze zdravotních důvodů tělesnou teplotu dobrá věc, nevíme, jak důležité je mít takovou funkci v telefonu z dlouhodobého hlediska. Nový infračervený teploměr je umístěn pod LED bleskem a video také ukazuje novou aplikaci Body temperature s velkým kruhovým tlačítkem, které může spustit proces kontroly vaší tělesné teploty.

Dnes nejčtenější

.