Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Smartphone s nejlepším displejem a s jedním z nejlepších fotoaparátů současnosti. HONOR Magic5 Pro zaujme skvělými parametry, ale momentálně také absolutně nejnižší cenou. K telefonu dostanete tablet HONOR Pad 8 zcela zdarma, který můžete jedině u Mobil Pohotovosti okamžitě proměnit na peníze a spolu s bonusem srazit cenu Magic5 Pro na pouhých 21 490 Kč. A to je za telefon s těmito parametry bezkonkurenční cenovka.

Nejlepší displej na trhu

HONOR Magic5 Pro má totiž podle testů od uznávaného serveru DxOMark aktuálně nejlepší displej a jeden z nejkvalitnějších fotoaparátů mezi současnými smartphony. A displej je opravdu prvotřídní, jedná se konkrétně o 6,81“ OLED panel se 120Hz LTPO adaptivní obnovovací frekvencí a jasem solidních až 1 800 nitů. A stejně kvalitní je i fotoaparát – na zádech se vyjímá trojitý 50 + 50 + 50 Mpx snímač s optickou stabilizací obrazu, laserovým ostřením a až 100násobným zoomem.

Ovšem i v ostatních aspektech HONOR Magic5 Pro potvrzuje, že jde o vlajkový model se vším všudy. Uvnitř tiká nejvýkonnější čipset Snapdragon 8 Gen2, nechybí velká 5100mAh baterie či velmi štědrá paměťová výbava – 12GB RAM + 512GB vnitřní paměti. Samozřejmostí je i nejvyšší stupeň krytí IP68, čtečka otisků prstů integrovaná do displej a bleskurychlé 66W drátové a 50W bezdrátové nabíjení.

1520_794_HONOR_Magic5_Pro_black

Telefon + tablet zdarma

Právě v těchto dnech je HONOR Magic5 Pro za zdaleka nejnižší cenu od svého uvedení na trh. K telefonu dostanete 12palcový tablet HONOR Pad 8 v hodnotě 6 490 Kč. Speciálně u Mobil Pohotovosti ale můžete tablet rovnou prodat a získat tak na telefon okamžitou slevu – stačí na mp.cz/honor-magic5-pro nahoře přepnout na „Proměním dárek na peníze“. Jedině u MP navíc k telefonu získáte ještě bonus 4 500 Kč a 3letou záruku zdarma.

Díky tomu vás Magic5 Pro vyjde jen na 21 490 Kč (běžně 29 990 Kč) při prodeji tabletu i využití bonusu, anebo už na 514 Kč měsíčně, pokud při jeho koupi zároveň prodáte svůj starý telefon, tablet, chytré hodinky či herní konzoli.

 

Dnes nejčtenější

.