Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Nový HONOR Magic5 Pro je po krátkém čekání v prodeji a nyní se jeho koupě vyplatí ještě víc než předtím. Už jen do 7. 5. získáte k telefonu zcela zdarma velký tablet Honor Pad 8. Ten si můžete buďto nechat nebo ho u Mobil Pohotovosti rovnou prodat a získat tak na telefon okamžitou slevu. Při kombinaci s výkupním bonusem pořídíte Magic5 Pro o celých 7 000 Kč levněji, a navíc s tříletou zárukou zdarma.

Nejlepší displej a foťák

HONOR Magic5 Pro se povedl po všech stránkách, což dokazují jak první recenze telefonu, tak i velký zájem ze strany zákazníků už v rámci předobjednávek. Díky špičkovým parametrům se telefon stal i vítězem nezávislého testu od uznávaného serveru DxOMark, který ho v dubnu označil za smartphone s nejlepším fotoaparátem a displejem na trhu.

1520_794_HONOR_Magic5_Pro_green

A není divu. Magic5 Pro je totiž osazen špičkovým 6,81“ OLED displejem se 120Hz adaptivní obnovovací frekvencí (LTPO) a na zádech se v jednom modulu vyjímá trojice fotoaparátů 50 + 50 + 50 Mpx s optickou stabilizací obrazu, laserovým ostřením a až 100násobným zoomem. Uvnitř telefonu pak tiká aktuálně nejlepší mobilní procesor Snapdragon 8 Gen2, kterému sekunduje 12GB RAM a štědrá 512GB vnitřní paměť. Ve výbavě nechybí ani velká 5100mAh baterie, odolnost IP68, čtečka otisků prstů pod displejem, 3D rozpoznání obličeje, 66W rychlé nabíjení či 50W bezdrátové nabíjení.

Ušetříte 7 000 Kč

I cenovka je u HONOR Magic5 Pro velmi zajímavá, koupit ho teď můžete už za 22 990 Kč (běžně 29 990 Kč). Do neděle 7. 5. totiž k telefonu získáte zdarma 12palcový tablet HONOR Pad 8, který můžete u Mobil Pohotovosti rovnou prodat a získat tak okamžitou slevu 5 tisíc. Další 2 000 Kč ušetříte, pokud při koupi telefonu prodáte jakýkoli svůj starší telefon, chytré hodinky nebo notebook – bonus se přičte k výkupní ceně zařízení. Kromě toho u Mobil Pohotovosti dostanete na Magic5 Pro prodlouženou záruku na 3 roky zcela zdarma.

Honor_Magic5_Pro_darek_penize

Dnes nejčtenější

.