Zavřít reklamu

Očekává se, že všechno o připravované novince Oppo Find N3 budeme vědět koncem týdne, na kdy má nachystanou svou premiéru (konkrétně 19. října). Do té doby ale postupně unikají další a další informace. Nyní vzhled i barevné varianty.

Nevypadá to, že by Oppo nějak ty úniky extra hlídalo. Může za to jistě i ten fakt, že zde máme dva smartphony stejných specifikací a vzhledů, jen pod dvěma hlavičkami. Oppo Find N3 totiž bude totožný model s tím, o kterém se hovoří jako OnePlus Open. OnePlus je totiž dceřinou firmou společnosti Oppo. Podle dostupných informací ale právě Oppo Find N3 zůstane na domovském čínském trhu a OnePlus Open vyrazí zkusit štěstí za hranice.

Zařízení by mělo být dostupné ve třech barvách, a to černé, zelené a zlaté. U první zmíněné barvy to navíc vypadá, že záda zařízení zde budou koženková, zlatá verze by měla mít záda skleněná. Nechybí zde samozřejmě ani trojitý fotografický modul, který vznikl ve spolupráci se značkou Hasselblad. Čipset by měl být Snapdragon 8 Gen 2 s až 16GB RAM a 512GB úložištěm. Vnitřní displej by měl být 7,8“, ten vnější 6,31“,

Dnes nejčtenější

.