Zavřít reklamu

Jak to tak vypadá, tak jsou na novinky v oblasti smartphonů měsíce září a říjen těmi vůbec nejplodnějšími. Po iPhonech, Xiaomi, Pixelech Googlu a třeba Samsungu Galaxy S23 FE se chystá i uvedení modelu Oppo Find N3 Flip, který je přece jen v jistém ohledu unikátní.

Není to tedy novinka v pravém slova smyslu, protože společnost ji domácímu trhu ukázala už v srpnu. Konkrétně 12. října se ale chystá celosvětové představení, kdy poté půjde toto ohebné véčko čínského výrobce do globální distribuce. Lehké to mít ale nebude, protože zde již máme poměrně zajetý Galaxy Z Flip5, ale třeba i Razry od Motoroly. Čím má tedy Oppo zaujmout?

Oppo NInd N3 Flip

Find N3 Flip je první chytrý telefon véčkové konstrukce, který má trojitý fotoaparát. Obsahuje 50MPx primární s OIS, 32MPx teleobjektiv a 48MPx ultraširokoúhlý fotoaparát, kdy na celé sestavě spolupracovala společnost Hasselblad. Selfie fotoaparát je 32MPx. Vnitřní displej je 120Hz 6,8“ FullHD+ LTPO AMOLED, vnější má 3,26“ úhlopříčku s rozlišením 720 x 382 pixelů. Čip je Dimensity 9200, RAM má 12 GB a baterie kapacitu 4 300 mAh.

Dnes nejčtenější

.