Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Značka Infinix si buduje na českém trhu stále silnější pozici, a to hlavně díky tomu, že v jejím portfoliu najdeme smartphony s vlastnostmi vlajkových lodí za super ceny. Výjimkou není ani nový Infinix Zero 30, který dnes vstupuje do předprodeje jako vrcholný model značky. A už za cenu 7 999 Kč nabídne opravdu špičkový displej, kvalitní fotoaparát i solidní výkon.

Špičkový displej, foťák i výkon pod 8 tisíc

Tak levný je nový Infinix Zero 30 pouze u Mobil Pohotovosti, protože jedině tam k telefonu získáte navíc výkupní bonus tisíc korun. Za cenu 7 999 Kč (běžně 8 999 Kč) má Zero 30 rozhodně čím zaujmout. Hned na první pohled upoutá pozornost displej – kvalitní 144Hz AMOLED panel s minimálními rámečky a integrovanou čtečkou otisků prstů. V průstřelu pak najdeme další hlavní přednost telefonu, a to 50Mpx fotoaparát se schopností záznamu ve 4K při 60 fps, což je na selfie kameru velmi slušný údaj.

1920_1200_Infinix_ZERO_30_blue

Nicméně ani zadní 108Mpx fotoaparát nezůstává pozadu, i podle prvních recenzí odvádí velmi dobrou práci, obzvlášť v dané cenové kategorii. Velkou roli hraje fakt, že snímač je opticky stabilizovaný, nabízí fázové ostření a dopomáhá mu umělá inteligence. A solidní je i výkon telefon, o který se stará osmijádrový Dimensity 8020 spolu s 12GB RAM a 256GB úložištěm.

Zkrátka pokud hledáte smartphone se slušným výkonem i na hraní her, kvalitním fotoaparátem a špičkovým displejem za cenu pod 9 tisíc, je Infinix Zero 30 ideální volbou. Speciálně u Mobil Pohotovosti si navíc můžete jeho cenu snížit ještě o dalších 1 000 Kč, stačí při jeho koupi zároveň prodat svůj starý telefon, tablet, notebook nebo chytré hodinky – bonus se přičte k výkupní ceně zařízení. A díky službě Koupíš, Prodáš, Splácíš vás Zero 30 může vyjít už na 211 Kč x 26 měsíců. Prodeje startují 21. 11.

Exkluzivní varianta Infinixu

Mobil Pohotovost má také exkluzivně v nabídce speciální verzi nejprodávanějšího telefonu od Infinix. Jako jediný tuzemský prodejce nabízí Infinix Note 30 VIP Racing Edition. Jedná se o limitovanou edici, jejíž design vznikl ve spolupráci s BMW a při jejíž výrobě používá Infinix technologii prosvětlené kůže. Jedinečné ale nejsou jen záda nebo použité materiály, ale také balení telefonu.

Dnes nejčtenější

.