Zavřít reklamu

Pixel Watch mají už dvě generace, od sebe je ale odlišíte poměrně těžko. Těch designových změn u nich Google udělal málo a jsou znatelné zejména ze spodní strany. Pixel Watch 3 ale budou jiné. Tedy alespoň s ohledem na výběr velikosti.

Jak Pixel Watch tak Pixel Watch 2 jsou k dispozici jen v jedné jediné velikosti a to té 41mm. Pro mnohé jsou ale takové hodinky příliš malé, i když je pravda, že se v klasickém hodinářském průmyslu jedná o tu nejpopulárnější a nejuniverzálnější velikost. Pixel Watch 3 by tak měly nabídnou možnost volby mezi 41 a 45mm velikostí jejich pouzdra. Toto zvětšení by tak kopírovalo velikosti Apple Watch a mírně přerostlo Galaxy Watch Samsungu, protože velikosti Galaxy Watch6 jsou 40 a 44 mm (Galaxy Watch6 Classic však mají pouzdro o velikosti 43 a 47 mm).

S větším pouzdrem samozřejmě přijde i větší displej. I když ale únik hovoří o velikosti hodinek, o velikosti displeje se nezmiňuje. Je ale jisté, že uživatelské prostředí zde bude totožné. Ani Samsung jej nijak neodlišuje. Otázka spíše je, jestli Google sáhne po hybridním systému Wear OS, které dramaticky zvyšuje výdrž baterie. Více k tomu jistě poví Samsung, který v létě představí řadu Galaxy Watch7. Pokud této novinky využije také, je jisté, že nebude chtít zůstat Google pozadu. Prvního náhledu se ostatně dočkáme možná už v květnu na události Google I/O, samotný start prodeje hodinek Pixel 3 by však měl začít až v říjnu.

Dnes nejčtenější

.