Zavřít reklamu

Google platforma pro streamování hudby s názvem YouTube Music přináší offline stahování, které umožňuje poslouchat oblíbenou hudbu, aniž by uživatel musel být připojený k internetu. Díky této nové funkci se webová aplikace alespoň trochu přibližuje té mobilní, přičemž komunita velmi ráda vidí aktualizace, které jsou opravdu k něčemu. „Konečně přidali něco, díky čemuž stojí předplácet si jejich službu,“ píší uživatelé YouTube Music na platformě X.

Downloads on Web App
byu/A_Living_Speed_Bump inYoutubeMusic

Tato nová funkce se zatím nenabízí všem uživatelům. Těm šťastnějším však po přihlášení vyskakuje tabulka: „Novinky! Stáhněte si svoji hudbu k poslechu!“ vedle karty „knihovna“. Tlačítko s možností uložení oblíbené hudby by se mělo nacházet vedle možnosti „uložit do knihovny“ a nabídkou se třemi tečkami.

Zatímco mobilní aplikace je funkcí poslechu hudby offline známá, na počítači nebyla prozatím dostupná kvůli absenci desktopové aplikace. Momentálně je v aplikaci dostupná složka „Downloads“, která obsahuje stažené skladby. Offline stahování má však jednu podmínku, stejně jako v mobilní aplikaci, i zde je potřeba přihlásit se k internetu alespoň jednou za 30 dní, jinak se stažená hudba automaticky odstraní. Těm, kterým se aktualizace nedostavila tak nezoufejte, již brzy ji Google spustí pro všechny uživatele.

Dnes nejčtenější

.