Zavřít reklamu

Není žádným tajemstvím, že společnost Apple nabízí jedny z nejlepších bezdrátových sluchátek na trhu. Spárování Apple produktů se zařízením Apple není vůbec těžké a uživatelé s tím většinou nemají žádný problém. Pokud však chce uživatel propojit Apple příslušenství s mobilní zařízením, které obsahuje Android (většinou se zařízením Pixel), mohl by se vyskytnout nějaký háček, a proto se můžete s možným problémem vypořádat pomocí následujícího návodu.

AirPody od společnosti Apple používají ke svému spárování Bluetooth, čímž perfektně fungují i s jinými zařízeními, než s těmi od Applu. K zařízení Pixel se mohou připojit následující modely AirPodů:

  • AirPods 1
  • AirPods 2
  • AirPods 3
  • AirPods Pro
  • AirPods Pro 2. generace
  • AirPods Pro Max

Nadcházející modely by dle dostupných informací měly se zařízením Pixel fungovat totožně, jako fungují současné modely AirPodů. Pomocí níže zmíněných kroků si potom jednoduše jeden z modelů sluchátek připojíte ke svému mobilnímu zařízení.

  1. Otevřete „Nastavení“
  2. Vyberte „Připojená zařízení“
  3. Stiskněte „Pár nových zařízení“
  4. Vyhledejte a stiskněte AirPody v nabídce zařízení
  5. Probíhá připojování k nově zakoupeným AirPodům (na horní straně obrazovky lze vidět stav připojování)
  6. Stiskněte „Nastavení zařízení“ (tato možnost se nachází vedle AirPodů)

Pokud budete postupovat podle těchto kroků, vaše nové AirPody by měly být připojené. Zároveň lze v tomto nastavení nastavit také prostorový zvuk, AAC, telefonní hovory, přepínání hudby a celé mediální okno. Zároveň lze povolit také přístup ke kontaktům a historii hovorů. Tímto je připojení AirPodů k zařízení Pixel úspěšné.

 

Dnes nejčtenější

.