Zavřít reklamu

Oppo představilo na konci pracovního týdne nový telefon Find 2X Lite 5G a jak už název napovídá, dočkáme se podpory 5G sítí ve střední třídě. Novinka překvapí i dalšími parametry, které jsou vzhledem k očekávané ceně velice štědré. Nechybí například čtečka otisků prstů v displeji anebo pět fotoaparátů.

Oppo Find X2 Lite má OLED displej o velikosti 6,4 palců a FullHD+ rozlišením. Poměr stran je 20:9 a co se týče obnovovací frekvence, tak má telefon pouze 60Hz. Displej chrání tvrzené sklo Gorilla Glass 5 a Oppo se chlubí i velice zajímavým jasem, který v maximálních hodnotách přesahuje až 600 nitů. Všimnout si můžete i malého výřezu, ve kterém se ukrývá 32 MPx selfie kamera.

Výkon telefonu obstarává čipset Snapdragon 765, který má v sobě i 5G modem. Procesor doplňuje 8GB RAM paměť a 128GB úložiště. Rovnou běží na Androidu 10 a nadstavbě Color 7. Baterie telefonu má kapacitu 4 025 mAh a podporuje se i rychlé nabíjení přes technologii VOOC 4.0. Co se týče fotoaparátů, tak ten hlavní má 48 MPx a světelnost F/1,7. Nechybí ani 8 MPx ultra širokoúhlý fotoaparát s podporou makra. Dále máí 2 MPx monochromatický fotoaparát a 2 MPx senzor hloubky ostrosti. Cena a dostupnost telefonu bude odhalena v nejbližších dnech.

Dnes nejčtenější

.