Zavřít reklamu

Už 26. července nás čeká představení nových skládaček Samsungu 5. generace, nyní víme, kdy se dočkáme i prvního ohebného telefonu se značkou OnePlus. Známý únikář Max Jambor tvrdí, že se tak stane 29. srpna. Očekává navíc, že se představovací akce bude konat v New Yorku.

Už dřívější zpráva od Yogesh Brara zmiňovala, že ve stejný měsíc bude v New Yorku zahájena blíže neurčitá technologická akce. I když Brar tvrdil, že půjde o první polovinu srpna, je nyní jasné, že i on mluvil o představení skládačky OnePlus. Díky Jamborovi také víme, že společnost plánuje pojmenovat své nadcházející zařízení OnePlus Open, což je mezi těmi všemi Foldy poměrně originální. Jambor také zjistil, že OnePlus zajistil ochranné známky pro několik dalších jmen, jako je Prime, Wing, Peak a Edge.

OnePlus-Fold-OnLeaks-SmartPrix-4-1536w-864h.jpg

Ačkoli nebude telefon používat název Fold, je možné, že jeho operační systém by mohl. Zrovna minulý týden leaker SnoopyTech tweetoval, že OnePlus Open poběží na speciální verzi OxygenOS s názvem OxygenOS Fold. Úniky také naznačovaly, že by telefon mohl mít 7,8palcový skládací vnitřní a 6,3palcový vnější displej, čip Snapdragon 8 Gen 2, 48MPx hlavní a ultraširokoúhlý fotoaparát, 64MPx teleobjektiv a 4 800mAh baterii.

Dnes nejčtenější

.