Zavřít reklamu

OnePlus telefony z roku 2019 a 2018 už běží na nejnovějším Androidu 10. Společnost se tak nyní zaměřuje na starší modely OnePlus 5 a OnePlus 5T, které obdržely první otevřenou betaverzi Androidu 10 a nejnovější nadstavbu Oxygen OS. Společnost OnePlus přitom vůbec neplánovala betaverzi a uživatelům chtěla nabídnout až stabilní verzi. Důvodem, proč se nakonec rozhodli pro otevřenou betaverzi jsou pravděpodobně problémy, které se objevily u aktualizace OnePlus 6 a OnePlus 6T.

Kromě novinek Androidu 10 se dostalo i na nové designové prvky z novějších OnePlus modelů. Pro telefon OnePlus 5T jsou k dispozici i nová gesta. U OnePlus 5 nejsou k dispozici z toho důvodu, že telefon má ještě čtečku otisků prstů na přední straně v rámečku pod displejem.

Pokud byste si na váš telefon chtěli tuto betaverzi nainstalovat, tak musíte ručně stáhnout potřebné soubory a poté postupovat podle návodu společnosti. Jen pozor na to, že vám aktualizace vymaže data z telefonu. Jakmile vyjde stabilní verze, tak už ji samozřejmě půjde instalovat přímo přes funkci aktualizace v telefonu. Vydání stabilní verze je plánováno na konec června 2020, tedy v případě, že se během testování neobjeví velké problémy.

Dnes nejčtenější

.