Zavřít reklamu

Samsung Petr KheilPraha 1. srpna 2014 – Společnost Samsung Electronics Czech and Slovak dnes oznámila, že ředitelem CE divize pro Českou republiku a Slovensko se k 1. srpnu 2014 stal Petr Kheil. V posledních dvou letech měl z vedoucí pozice ve společnosti Samsung na starosti prodej a marketing týkající se produktových řad monitorů, tiskáren, notebooků a paměťových médií. Tato odpovědnost mu i nadále zůstává s tím, že právě tyto aktivity jsou nově začleněny do CE divize. Stejně tak zůstává Petr Kheil i v čele Enterprise Business.

V divizi spotřební elektroniky jsou zastoupeny televizory, audio video a dále bílá technika, tedy produkty chlazení, praní, vysavače a mikrovlnné trouby. „Spotřební elektronika je jedním z klíčových segmentgů portfolia Samsung Electronics. Mým hlavním cílem je umožnit, aby si co nejvíce uživatelů mohlo vychutnat jedinečné zážitky s inovativními výrobky naší značky,“ říká Petr Kheil, ředitel divize spotřební elektroniky.

Před svým příchodem do společnosti Samsung působil Kheil na mnoha manažerských pozicích například ve společnostech HP, Compaq, Citibank a Siemens.

Pětačtyřicetiletý Petr Kheil je absolventem ČVUT, obor automatizační technika. Dále vystudoval obor počítačů na Technické univerzitě Furtwangen v Německu. Hovoří plynně anglicky a německy. Má tři děti a jeho zálibou je lyžování, horská cyklistika, tenis, běh, cestování a motocykly značky Harley-Davidson.

Samsung Petr Kheil

Dnes nejčtenější

.