Zavřít reklamu

O společnosti OnePlus se v posledních dnech mluví poměrně často a je to dáno především tím, že se do rukou recenzentů dostal nový model OnePlus 5T. Opět se jedná o vlajkový smartphone pyšnící se těmi nejnadupanějšími parametry a funkcemi, ale za to jej pořídíte o několik tisícovek levněji než konkurenční modely se stejnou nebo horší výbavou. A právě zmíněný telefon si nyní můžete objednat do Česka, ačkoli se u nás zatím neprodává.

OnePlus 5T se pyšní 6palcovým AMOLED displejem s rozlišením 2160 x 1080 pixelů, který podporuje širokým barevným gamutem DCI-P3 a je chráněn ochranným sklem Corning Gorilla Glass 5. Nad displejem kromě klasických senzorů najdeme 16-megapixelový přední fotoaparát. Zadní fotoaparát je pak duální s rozlišením 16 MP + 20 MP a zvládá pořizovat fotografie v portrétním režimu a kvalitní snímky za horších světelných podmínek. Pod dvojitým fotoaparátem se pak nachází čtečka otisků prstů, ačkoli telefon se chlubí i funkcí rozpoznání obličeje, a to podstatně rychlejší než u Galaxy S8, S8+ a Note8 nebo iPhonu X.

Uvnitř telefonu tiká špičkový 8-jádrový procesor Snapdragon 835 s taktem jádra 2,45 GHz, sekunduje mu 6 GB RAM a pro ukládání dat zde poslouží 64 GB úložiště, které však není možné rozšířit o paměťovou kartu. Naproti tomu telefon podporuje dvě SIM karty. Baterie se chlubí kapacitou 3 300 mAh. Dobrou zprávou pak je, že skrze USB-C port podporuje telefon rychlé nabíjení a v současné době je OnePlus 5T nejrychleji se dobíjejícím smartphonem na světě.

Na závěr stojí za zmínku přítmonost Bluetooth 5, Wi-Fi 802.11ac, 3,5mm sluchátkového jacku, GPS nebo NFC. Dobrou zprávou je i to, že OnePlus 5T podporuje v Česku nejrozšířenější 4G/LTE frekvce 800 MHz (B20). Jako uživatelské rozhraní je použit OxygenOS, tedy nadstavba postavená na Androidu 7.1 Nougat.

Pokud při vyběru přepravy zvolíte volbu “Belgium Registered”, tak nebudete platit daň ani clo. GearBest během přepravy zaplatí vše za vás. Kdyby z nějakých důvodů po vás přepravce náhodou chtěl zaplatit jeden z poplatků, stačí následně kontaktovat středisko podpory a vše vám bude proplaceno.

OnePlus 5T

*Na produkt se vztahuje záruka 1 rok. V případě, že vám produkt přijde poškozený či zcela nefunkční, můžete to do 7 dnů nahlásit, následně produkt pošlete zpět (poštovné vám bude proplaceno) a GearBest vám buďto pošle zcela nový kus nebo vám vrátí peníze. Více informací o záruce a případném vrácení produktu i peněz naleznete zde.

 

Dnes nejčtenější

.