Zavřít reklamu

Jistě mi dáte za pravdu, když řeknu, že nové Samsungy Galaxy S9 a S9+ jsou opravdu krásné telefony. Jelikož jsou však vyrobeny ze skla, jejich ladné křivky stejně valná většina z nás ihned po koupi skryje v krytu, který má telefon ochránit od veškerých poškození. Samsung si je však tohoto trendu a proto se pro letošní vlajkové lodě rozhodl vytvořit opravdu povedené kryty, které design telefonu nikterak nedegradují, ba naopak.

Samsung Galaxy S9 tiskové fotografie:

 

V nové reklamě, kterou jihokorejský gigant vydal, ukazuje kryty LED View Cover a Hyperknit. Právě první zmiňovaný kryt je však opravdu zajímavý. Samsung do něj totiž implementoval skrytý LED displej, kterému předdefinoval více než 100 různých možností zobrazení. Díky tomu si tak můžete užít spoustu zábavy. Nemusíte se totiž logicky omezit pouze na zobrazování času či data, ale i na zobrazování různých jednoduchých obrázků. Ostatně, na videu je to vidět opravdu skvěle. S tímto krytem jste se však mohli setkat již v minulých letech, kdy jej Samsung na své telefony též nabízel.

Druhým zajímavým krytem, který se ve videi vyskytuje, je Hyperknit, který je vyroben ze speciálních materiálů, které zajišťují jednak skvělý úchop, druhak pak neuvěřitelnou tenkost a váhu, která je též velmi nízká. U tohoto krytu si sice nejspíš tolik zábavy jako s LED View Coverem neužijete, i tak však svou službu jistě skvěle splní.

Jak tedy můžete sami vidět, Samsung se s propagací své nové vlajkové lodi a příslušenství k ní opravdu činí. Snad se mu tedy budou prodeje dařit a překoná cíl, který si vytyčil. Potenciál k tomu totiž rozhodně má.

led view cover

Dnes nejčtenější

.