Zavřít reklamu

V minulosti jsme se nesčetněkrát přesvědčili, že fotoaparáty dnešních smartphonů jsou již na tak vysoké úrovni, že je s nimi možné natočit dokonce i krátký film nebo třeba reklamu. Vlajkové lodě Samsungu nejsou výjimkou a už několik let patří z hlediska fotoaparátu vždy mezi špičku na trhu. Nejnovější Galaxy S9+ je především díky variabilní cloně dokonce současným králem, a tak zvládá pořizovat nejenom kvalitní fotografie, ale také skutečně povedená videa. A právě toho využil i známý český raper Paulie Garand, který svůj poslední klip natočil kompletně na Samsung Galaxy S9+.

Paulieho nový klip nese název Kolem stolu a jako hosty si pozval Separa a rapera Nerieš. O hudbu se postaral producent Kenny Rough. Mnohem zajímavější je ale samotný klip – styl, jakým je natočený a pak hlavně prostředí, kde se odehrává. Většina scén je totiž pořízena v přítmí nebo dokonce v téměř naprosté tmě pouze s minimálním osvětlením. Jak se ale zdá, Galaxy S9+ nemá s žádnou scénou sebemenší problém a obraz je za všech okolností kvalitní. Kolikrát je až těžké uvěřit, že se skutečně jedná o video natočené na smartphone.

Z popisku videa se dozvídáme, že se jedná o vůbec první hudební videoklip natočený kompletně na mobilní telefon Samsung Galaxy S9+, a tak to vypadá, že se čeští umělci zasloužili o zajímavé prvenství, které by navíc mohli ocenit i v zahraničí. Na celý videoklip se můžete podívat níže.

Paulie Garand Galaxy S9 FB

Dnes nejčtenější

.