Zavřít reklamu

Doposud se neobjevilo příliš mnoho informací o nadcházejícím tabletu, který by měl Samsung v letošním roce představit. Ukázalo se však, že Samsung zřejmě pracuje hned na dvou nových tabletech, což znamená, že připravovaný Galaxy Tab S4 nebude jediným přírůstkem do tabletové řady jihokorejského giganta.

Tablet s modelovým číslem SM-T583 získal certifikaci od Bluetooth, přičemž certifikace naznačuje, že by se mohlo jednat o Galaxy Tab Advanced 2.

V tomto okamžiku se o neohlášeném tabletu příliš mnoho neví, ale podle všeho by se mohlo jednat o novou iteraci Galaxy Tab A 10.1, která Samsung představil v roce 2016.

Tablet je prozatím ve fázi testování, a tak není ještě dostatek informací, které by prozradily, jak bude vypadat a jaké funkce přinese. Nabízí se však domněnka, že tablet ponese nové označení. V zápisu Bluetooth se objevil totiž jako Galaxy Tab Advanced 2. Samotný výpis však neodhalil takřka nic o tomto zařízení, tedy kromě modelového čísla a názvu.

Galaxy Tab Advanced 2 by mohl být levnější 10,1palcový tablet s podporou stylusu S Pen. Oslovit by měl zejména zákazníky, kteří si nemohou dovolit pořídit vlajkový Galaxy Tab S4. V tuto chvíli není jasné, kdy by se měly tablety na trhu objevit. Prozatím tak musíme čekat na úniky informací a fotografií, které nám prozradí další informace.

samsung-galaxy-tab-s3-FB

Dnes nejčtenější

.