Zavřít reklamu

Již několikrát jsme vám přinesli fotografie ještě nepředstavených telefonů Samsung Galaxy S10. Dnes na internet unikly další snímky prototypů chystané vlajkové lodi a je velmi pravděpodobné, že přesně takto bude vypadat finální produkt.

Smartphony na fotografiích jsou údajně prototypy 6,1″ Galaxy S10 a 6,4″ Galaxy S10+. Stejně jako minulé úniky i tento nám nabízí pohled na Infinity-O displej s vykrojením pro selfie fotoaparáty. Galaxy S10+ má výřez větší z toho důvodu, že bude disponovat duální selfie kamerou.

Můžeme si také jasně všimnout, že rámečky nejsou tak úzké, jak se mohlo zdát z renderů, které unikly dříve. Je také zřetelné, že „brada“ telefonu je větší než rámeček v horní části telefonu, což může být pro některé souměrnost milující uživatele problém.

Oba modely příští vlajkové lodi mají na zádech trojitý, horizontálně orientovaný fotoaparát, vedle kterého najdeme také senzor srdečního tepu. Pro fanoušky drátových sluchátek zde máme i 3,5mm jack. Telefon stále disponuje reproduktorem a Bixby tlačítkem. Pravděpodobně poprvé máme k dispozici náhled na bílou verzi Samsungu Galaxy S10, vypadá to však, že bílá verze bude mít černé rámečky zepředu telefonu.

Co se týče softwaru, který na uniklých snímcích vidíme, je možné, že se nejedná o finální verzi. Totéž můžeme říct také o použitých tapetách na pozadí telefonů. Každopádně nám tyto fotografie poskytují nejdetailnější pohled na Galaxy S10 který jsme kdy měli.

galaxy-s10-a-s10-5

Dnes nejčtenější

.