Zavřít reklamu

O příchodu skládacího smartphonu z dílny Samsungu se šušká již nějaký ten pátek. Po měsících spekulacích totiž šéf mobilní divize DJ Koh skutečně potvrdil, že společnost na něčem takovém pracuje a chystá se to světu v dohledné době ukázat. Jako nejpravděpodobnější termín se pak mnohým zdál začátek příštího roku. Zpravodajcům z CNBC se však podařilo přímo od DJ Koha zjistit, že je představení této revoluční novinky naplánováno na mnohem dříve – již na závěr letošního roku. 

Šéf Samsungu potvrdil reportérům, že práce na telefonu stále probíhají, jelikož je produkt skutečně velmi komplikovaný. Nicméně se ale inženýři blíží mílovými kroky do finále, díky čemuž by nám rád Samsung svůj revoluční smartphone představil již v listopadu na konferenci Samsung Developer Conference v San Franciscu. Se stoprocentní jistotou to ale samozřejmě v tuto chvíli potvrdit nelze. 

V tuto chvíli není zcela jasné, co vše by mohla novinka nabídnout navíc oproti klasickým smartphonům či tabletům. Podle slov Koha se ale Samsung snaží přijít s novými možnostmi například v aplikacích, které by mohly dostat s příchodem tohoto smartphonu zcela nový rozměr. Zajímavé je i to, že si podle slov Koha Samsung nechal vypracovat hned několik průzkumů, které mu měly zodpovědět na otázku, zda je o tento typ smartphonu zájem. A jelikož zájem podle průzkumu bude, je Koh přesvědčen o tom, že je nyní správný čas tento produkt světu dodat. 

Snad se tedy již ve vývoji neobjeví žádné komplikace a Samsung nám tuto revoluci brzy představí. Pokud ale bude skutečně schopna nabídnout spousty možností navíc a zároveň nebude její cena příliš přemrštěná, mohl by Samsung slavit úspěch. 

Samasung foldable smartphone FB

Dnes nejčtenější

.