Zavřít reklamu

O chystaných vlajkových lodích pro příští rok – modelech Galaxy S10 – toho již víme díky spoustě různých úniků poměrně mnoho. Renderů, které by tyto modely smartphony zobrazovaly v celé jejich kráse, jsme se však zatím dočkali jen pomálu. To se ale díky leakerovi Stevu H.McFly, který vystupuje na Twitteru pod přezdívkou @OnLeaks změnilo. 

Steve zveřejnil velmi povedené rendery modelu Galaxy S10+, který by se měl pochlubit horizontálně umístěným fotoaparátem pravděpodobně se čtyřmi objektivy. Na přední straně si pak můžete všimnout podlouhlého otvoru v displeji, do kterého Samsung ukryl dva přední objektivy fotoaparátu. Ze zad telefonu naopak zmizela čtečka otisků prstů, která by měla být dle dostupných informací umístěna pod displejem.

Takto bude Galaxy S10+ vypadat:

Poměrně zajímavé je, že i přesto, že se jedná o velmi moderně vypadající smartphone u něj Samsung zachovává vstup pro 3,5 mm jack konektor, kterého se již někteří výrobci v čele s Applem zbavili. Samsung je mu však i nadále věrný, byť se již ve světě objevily zvěsti o tom, že i tomuto řešení zvoní umíráček a u Galaxy Note10 jej již nenalezneme. 

Snad se tedy na začátku příštího roku dočkáme skutečně takto vypadajícího smartphonu. Designově totiž vypadá skutečně parádně, díky čemuž si své kupce rozhodně najde. Snad u něj tedy Samsung nenastaví žádnou přemrštěnou cenu, která by jeho prodeje potopila. 

Samsung-Galaxy-S10 render FB

Dnes nejčtenější

.