Zavřít reklamu

Vydání skládacího smartphonu Galaxy Z Flip od společnosti Samsung se nezadržitelně blíží. Pokud máte pocit, že vám všechny ty dosud zveřejněné úniky, spekulace, analýzy a rendery nestačily, můžete se radovat. Připravovaný ohebný smartphone řady Galaxy se totiž tentokrát ukázal rovnou na videu, byť velmi krátkém. Je na něm ale zachyceno to podstatné – způsob otevírání i zavírání chystané novinky.

Video se poprvé objevilo na Twitteru Bena Geskina, který záběry otevírání a zavření Galaxy Z Flip v purpurové barvě nazval „prvním hand-on videem“. Příspěvek okamžitě rozpoutal vášnivou debatu. Někteří předpovídali Geskinovi brzký trest, zrušení účtu a další negativní důsledky zveřejnění videa, další sledující ale poukazovali na to, že řada firem vypouští „úniky“ tohoto typu zcela plánovaně a programově. Video jasně potvrzuje to, že rendery z poslední doby se zakládají na pravdě. Samsung Galaxy Z Flip připomíná ve složeném stavu čtverec. V levém dolním rohu vrchní část zavřeného smartphonu můžeme na externím 1,0-palcovém displeji vidět datum a čas, vedle se nachází zadní fotoaparát.

Pokud si zvuk ve videu pustíte opravdu na maximum, můžete si kromě záběrů na proces otevření a zavření telefonu nebo rozsvícení jeho displeje vychutnat i zvuk, který byl charakteristický zejména pro některé starší modely „véčkových“ telefonů. Video jasně ukazuje, že Galaxy Z Flip je možné pohodlně a rychle otevřít jednou rukou. Po otevření smartphonu si můžeme ve středu horní části displeje všimnout drobného výřezu pro selfie kameru. Reakce uživatelů Twitteru na nejnovější videu Galaxy Z Flip jsou různorodé. Někteří jsou nadšeni způsobem otevírání nebo barvou telefonu, jiní ho v žertu přirovnávají ke konzoli Game Boy Advance SP.

Společnost Samsung svůj Galaxy Z Flip představí 11. února na Unpacked v San Franciscu, na pulty obchodů by se ohebná novinka měla dostat 14. února, cena by se měla pohybovat okolo 34 tisíc korun.

Samsung-Galaxy-Z-Flip-Render-Unofficial-4

Dnes nejčtenější

.