Zavřít reklamu

Ještě nedávno se zdály “véčkové” telefony jako mrtvý koncept. Po představený ohebného Samsungu Galaxy Z Flip se však zdá, že s námi tyto telefony ještě nějakou dobu budou. “Véčkový” koncept ohebných smartphonů se totiž zatím zdá jako nejpoužitelnější ze všech doposud představených konceptů s celou řadou využití. Mezi ně patří například i zajímavý split screen, kdy v jedné části obrazovky telefonu běží určitý obsah a v té se pak zobrazují například ovládací prvky. Tímto stylem se po nové aktualizaci zobrazuje na Galaxy Z Flip i YouTube. 

Jak můžete v galerii na boku tohoto odstavce vidět, při zcela rozloženém telefonu vypadá aplikace YouTube zcela standardně. Jakmile však telefon ohnete, aplikace se rozdělí na dvě okna, přičemž v jednom běží video a ve druhém se pak zobrazují ovládací prvky, komentáře či nabídka dalších videí. Jedná se tedy o naprosto skvělé řešení, které nejenže působí designově velmi hezky, ale zároveň je uživatelsky velmi přívětivé, jelikož rozděluje dvě hlavní části aplikace na dvě svým způsobem oddělené části smartphonu. 

Pokud tedy Samsung Galaxy Z Flip vlastníte i vy, neváhejte s updatem aplikace YouTube. Její vylepšení totiž rozhodně stojí za to a co víc – nechá vyniknout unikátní konstrukci vašeho telefonu. V obchodě Google Play byste update již měli v tuto chvíli vidět.

Dnes nejčtenější

.