Zavřít reklamu

Samsung představil svůj nejnovější telefon Galaxy S20 Tactical Edition, který byl vyvinut ve spolupráci s federální vládou USA a ministerstvem obrany. Jedná se o speciální verzi Galaxy S20, která byla upravena pro využití ve vojenských operacích. Nabízí pokročilou úroveň zabezpečení, kompatibilitu s existujícími vojenskými periferiemi i podporu pro utajované armádní aplikace. Nicméně to znamená i to, že se telefon do normálního prodeje nikdy nedostane.

Galaxy S20 Tactical Edition (TE) se může pochlubit DualDAR architekturou, která nabízí dvě vrstvy šifrování pro data uložená v telefonu. Zabezpečení je v souladu se standardy NSA. „Tactical Edition nabídne vojákům v terénu výhodu a zároveň ulehčí práci IT týmům v armádě, které budou moct využít snadno obsluhované a vysoce bezpečné zařízení,“ řekl Taher Behbehani ze společnosti Samsung.

Telefon z velké části vychází z Galaxy S20, nicméně kromě lepšího zabezpečení nabízí také režim nočního vidění, kdy jej vojáci budou moct používat i když mají brýle nočního vidění, nechybí ani stealth režim, kdy se přeruší LTE a další vysílání z telefonu. Telefon také nabízí jednoduché odemknutí, když je v režimu na šířku a je přidělán na hruď vojáka. K dispozici je i několik programovatelných tlačítek, se kterými můžou vojáci rychle spustit aplikace. A jak můžete vidět z obrázků, tak je telefon i mnohem masivnější a odolnější před pády než klasický Samsung Galaxy S20.

Dnes nejčtenější

.